• The University of Tirana

  This girl is talking about the University of Tirana. She tells us that people from Albania have to work very hard to accomplish their goals

  published: 22 Jul 2009
 • university of tirana

  published: 05 Nov 2016
 • Tirana University, Albania

  European Tempus Funding allows Westminster University to upgrade the Language facilities at Tirana University and organise a teaching program with Dr Philip Tew and Eyvor Fogarty

  published: 24 Mar 2010
 • SPORTS UNIVERSITY OF TIRANA - www.albania-adventure.com - ALBANIA ADVENTURE

  published: 24 Aug 2015
 • Tirana, Albania - Travel Around The World | Top best things to visit in Tirana

  Top best things to visit in Tirana! Tirana is the capital and largest city of Albania. Tirana, the center of the political, economical, and cultural life, was dubbed the "City of Kiosks” for the many small-scale shops and outdoor cafes always full of people. The Skanderbeg Square is the central and the largest square of the city, named after Albanian hero whose statue stands in the middle. The Square features great buildings, such as: The National Historic Museum, the main museum in Tirana The Opera and Ballet Theater, and the Et'hem Bey Mosque, one of the most impressive mosques in the country. West of Skanderbeg Square is the brand new Resurrection of Christ Orthodox Cathedral, featuring rich interior iconography. South of Skanderbeg Square extends panoramic boulevard with several g...

  published: 30 Apr 2017
 • Political Science - American University of Tirana

  A brief photo story of Political Science experience in American University of Tirana

  published: 18 Jul 2012
 • American University of Tirana -UAT

  http://www.facebook.com/pages/SHQIPONJAT/53313899378?ref=ts

  published: 18 Oct 2009
 • TIRANA BUSSINES UNIVERSITY ABC NEWS

  published: 30 Jun 2015
 • Nje dite ne UET

  Universiteti Europian i Tiranes (European University of Tirana) http://www.uet.edu.al/index.php/sq/ https://www.facebook.com/UniversitetiEuropianiTiranes https://sq.wikipedia.org/wiki/Universiteti_Europian_i_Tiran%C3%ABs Universiteti Europian i Tiranës u themelua në vitin 2006 prej një grupi akademikësh të rinj, gazetarësh dhe menaxherësh. Vizioni Të jemi një universitet lider për zhvillimin e dijes në shoqërinë shqiptare, një qendër ekselence në formimin akademik të studentëve tanë, një qendër ekspertize të specializuar në fushën e studimeve shoqërore - politike, ekonomike dhe juridike në vend, me ndikim në rajon e më gjerë, si dhe një qendër ekselence për kërkimin shkencor në drejtimet specifike ku zotërojmë potencial. Misioni T’u japim studentëve një edukim cilësor, duke përthyer në ...

  published: 15 Sep 2015
 • Europe Day - Student Economic Forum - Agricultural University of Tirana (Albania)

  published: 09 May 2017
 • Aida Bani - Agricultural University of Tirana, Albania

  published: 30 May 2012
 • european university of tirana ( universiteti europian )

  europian university of tirana 2007 commercial.

  published: 01 Jul 2007
 • Book Surprise Economic University Tirana

  SBM Hacks, @Economic University Tirana, Albania MAY 2015

  published: 18 Jun 2015
 • Albania. AEGEE Summer University Tirane 2016

  published: 30 Sep 2016
 • BIKE LIVING IN TIRANA

  Screenwriter: Keti Gjipali (University of Tirana) Director: Emin Hajrić (University of Sarajevo) Documentary movie about bicycle riders and movement for bicycling in Tirana. Film was produced by StudAVP Tempus program and realized by students of Academy of Performing Arts in Sarajevo (US). University of Tirana (UT) and Faculty of Dramatic Arts in Belgrade (UA). It was filmed in Tirana and postproduced in Sarajevo and Belgrade. Film was screened on Tirana documentary film festival (Docu TIFF), Enviromental Film festival in Tirana and Sarajevo film festival (SFF) in 2015. http://www.studavp.net/en/open-call-2014/student-works/

  published: 08 Sep 2015
 • Tirana University.Marx,Engels,Lenin,Stalin,Hoxha

  published: 25 Feb 2016
 • MBSDr 1st edition | University of Tirana, Pacinno Project | Albania 2015

  The program is open to any researcher / entrepreneur company, university, research institutions which are acceptable in the Adriatic IPA: For Albania are recognized cities of Fier, Durres, Lezhe, Shkoder, Tirana, and Vlora. To apply, candidates should submit their CV (in English) and a motivation letter, detailing the reasons for applying for the program MBSDr, run the country contact persons. Deadline for applications is 10th September 2015. Candidates will be notified in September 2015 on receipt. For more information, please read the article: http://bit.ly/1HXmUeN

  published: 24 Jul 2015
 • A1 Report - Tiranë, "University of New York" diplomohen studentët e rinj

  TIRANE- Një brez tjetër studentësh ka nxjerrë këtë vit "University of New York" Tirana. Ashtu sikurse edhe gjatë viteve të tjera, studentët kanë "hedhur kapelet" e tyre të studimit për tiu drejtuar tashmë tregut të punës por edhe studimeve më të larta si ato të masterit apo të doktoraturës. Në një ceremoni të zhvilluar gjatë ditës së djeshme, i ftuar si folësi qendror i ceremonisë për të përshëndetur studentët dhe stafin ishte Ambasadori i SHBA, Shkëlqesia e Tij, z. Aleksandër Arvizu. Të sapodiplomuarit e Universitetit të Nju Jorkut festuan së bashku me profesorët e tyre përmbylljen me sukses të disa viteve pune serioze, angazhuese, por mbi të gjitha të vlefshme. Vlera e diplomave të tyre, të marra në universitetin më të njohur në Shqipëri, përforcohet edhe nga bashkëpunimi me partnerë të...

  published: 12 Jul 2014
 • University of New York TIrana - Educating Tomorrow's Leaders!

  published: 10 Jun 2016
 • Zone e lire - University of New York, Tirana (13 shtator 2013)

  Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani, cdo te premte 21:00 ne RTVKLAN & KLANHD

  published: 15 Sep 2013
 • Tirana Business University - Spot 2012

  PËR NJË EDUKIM NDRYSHE, PËR NJË EDUKIM CILËSOR DHE ELITAR! PROGRAME STUDIMI Bachelor: Fakulteti Administrim Biznesi, me profili “Menaxhim” Fakulteti Administrim Biznesi, me profil “Marketing” Fakulteti Administrim Biznesi, me profil “Kontabilitet & Financë Fakulteti E Drejtë Biznesi (Business Law) Master: Master Profesional në Administrim Biznesi Master Profesional në Administrim Biznesi me profil Kontabilitet & Financë Master Profesional në Administrim Biznesi, me profil e Drejtë Biznesi (Business Law) Master Profesional në Administrim Publik Master Profesional në Drejtë Biznesi (Business Law) Master i Shkencave në Administrim Biznesi Kontakt | Tel: 04 22 60 443 E-mail: info@tbu.al Website: www.tbu.al LinkedIn: TIRANA BUSINESS UNIVERSITY Facebook: TBU - Tirana Business University

  published: 09 Oct 2014
 • University of New York Tirana - Educating Tomorrow's Leaders!

  published: 10 Jun 2016
 • Tirana Business University dhe CREDINS Bank

  published: 27 Jul 2016
 • Spoti, "10 Vjet UET"

  UET, Universiteti Europian i Tiranës, Europian, European University of Tirana.

  published: 06 Oct 2015
 • university of tirana

  published: 05 Nov 2016
 • Universal Hospital Tirana

  published: 31 Oct 2013
 • TRACASA and Polytechnic University of Tirana

  published: 22 Mar 2013
 • Join EU SEE - University of Tirana

  published: 24 Apr 2015
 • SPORTS UNIVERSITY OF TIRANA - www.albania-adventure.com - ALBANIA ADVENTURE

  published: 24 Aug 2015
developed with YouTube
The University of Tirana

The University of Tirana

 • Order:
 • Duration: 1:47
 • Updated: 22 Jul 2009
 • views: 2570
videos
This girl is talking about the University of Tirana. She tells us that people from Albania have to work very hard to accomplish their goals
https://wn.com/The_University_Of_Tirana
university of tirana

university of tirana

 • Order:
 • Duration: 0:45
 • Updated: 05 Nov 2016
 • views: 84
videos
https://wn.com/University_Of_Tirana
Tirana University, Albania

Tirana University, Albania

 • Order:
 • Duration: 9:51
 • Updated: 24 Mar 2010
 • views: 1480
videos
European Tempus Funding allows Westminster University to upgrade the Language facilities at Tirana University and organise a teaching program with Dr Philip Tew and Eyvor Fogarty
https://wn.com/Tirana_University,_Albania
SPORTS UNIVERSITY OF TIRANA - www.albania-adventure.com - ALBANIA ADVENTURE

SPORTS UNIVERSITY OF TIRANA - www.albania-adventure.com - ALBANIA ADVENTURE

 • Order:
 • Duration: 17:56
 • Updated: 24 Aug 2015
 • views: 1395
videos
https://wn.com/Sports_University_Of_Tirana_Www.Albania_Adventure.Com_Albania_Adventure
Tirana, Albania - Travel Around The World | Top best things to visit in Tirana

Tirana, Albania - Travel Around The World | Top best things to visit in Tirana

 • Order:
 • Duration: 6:17
 • Updated: 30 Apr 2017
 • views: 45142
videos
Top best things to visit in Tirana! Tirana is the capital and largest city of Albania. Tirana, the center of the political, economical, and cultural life, was dubbed the "City of Kiosks” for the many small-scale shops and outdoor cafes always full of people. The Skanderbeg Square is the central and the largest square of the city, named after Albanian hero whose statue stands in the middle. The Square features great buildings, such as: The National Historic Museum, the main museum in Tirana The Opera and Ballet Theater, and the Et'hem Bey Mosque, one of the most impressive mosques in the country. West of Skanderbeg Square is the brand new Resurrection of Christ Orthodox Cathedral, featuring rich interior iconography. South of Skanderbeg Square extends panoramic boulevard with several government buildings and cultural institutions. In the vicinity of the boulevard, on the recently opened pedestrian street, are located: The National Theater, the main theater in Albania. A 6-meter remnant from the Ottoman-era, the Tirana Castle Walls. And an exhibition hall hosting Albanian and socialist art, the National Art Gallery. Across the boulevard is the Rinia Park and the Taiwan Complex, popular spot among Albanian celebrities. And going more to the south is the Lana River, the city’s main stream. On the other side of the river along the boulevard are situated: More municipal and national government buildings. The Pyramid, originally a museum, today a derelict structure untouched for years. A cold war installation, the Postbllok, a checkpoint featuring concrete pillars from prison camp and an original bunker. The Former Residence of Enver Hoxha, the communist leader of Albania. The Palace of Congresses, a venue where numerous festivals and events are held. And the Mother Teresa Square. The square is surrounded by: the Archaeological Museum, the University of Tirana and the Academy of Arts. Behind this square starts the Grand Park, a popular green area perfect to walk around and enjoy an artificial lake. The Statue of Mother Albania stands not far away from the park, in the Martyrs' Cemetery. From there is a beautiful view of the city. Go to the top floor of the Sky Tower for an even better view of the downtown of Tirana. ------------------------------------------------- Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCYTtl9EEkJaDWJgIdX40-Cg?sub_confirmation=1 Facebook: https://www.facebook.com/Travel.Around.The.World.0/ Email: theworld.travelaround@gmail.com Intro & Outro: http://videohive.net/user/IDsains
https://wn.com/Tirana,_Albania_Travel_Around_The_World_|_Top_Best_Things_To_Visit_In_Tirana
Political Science - American University of Tirana

Political Science - American University of Tirana

 • Order:
 • Duration: 0:30
 • Updated: 18 Jul 2012
 • views: 107
videos
A brief photo story of Political Science experience in American University of Tirana
https://wn.com/Political_Science_American_University_Of_Tirana
American University of Tirana -UAT

American University of Tirana -UAT

 • Order:
 • Duration: 4:18
 • Updated: 18 Oct 2009
 • views: 4464
videos
http://www.facebook.com/pages/SHQIPONJAT/53313899378?ref=ts
https://wn.com/American_University_Of_Tirana_Uat
TIRANA BUSSINES UNIVERSITY ABC NEWS

TIRANA BUSSINES UNIVERSITY ABC NEWS

 • Order:
 • Duration: 2:35
 • Updated: 30 Jun 2015
 • views: 254
videos
https://wn.com/Tirana_Bussines_University_Abc_News
Nje dite ne UET

Nje dite ne UET

 • Order:
 • Duration: 4:50
 • Updated: 15 Sep 2015
 • views: 3127
videos
Universiteti Europian i Tiranes (European University of Tirana) http://www.uet.edu.al/index.php/sq/ https://www.facebook.com/UniversitetiEuropianiTiranes https://sq.wikipedia.org/wiki/Universiteti_Europian_i_Tiran%C3%ABs Universiteti Europian i Tiranës u themelua në vitin 2006 prej një grupi akademikësh të rinj, gazetarësh dhe menaxherësh. Vizioni Të jemi një universitet lider për zhvillimin e dijes në shoqërinë shqiptare, një qendër ekselence në formimin akademik të studentëve tanë, një qendër ekspertize të specializuar në fushën e studimeve shoqërore - politike, ekonomike dhe juridike në vend, me ndikim në rajon e më gjerë, si dhe një qendër ekselence për kërkimin shkencor në drejtimet specifike ku zotërojmë potencial. Misioni T’u japim studentëve një edukim cilësor, duke përthyer në të rezultatet e një kërkimi shkencor të vlefshëm, t’i shërbejmë dijes së shoqërisë shqiptare nëpërmjet mësimdhënies, kreativitetit, përdorimit të arritjeve më të mira të shkencës, si dhe partneriteteve me tregun e punës e atyre ndërkombëtare. Vlerat Cilësi dhe Ekselencë; Lidership dhe Punë Grupi; Liri eksplorimi intelektual; Drejtësi dhe Integritet; Transparencë dhe Përgjegjshmëri; Mësim gjatë gjithë jetës. Hapat kryesorë të UET 20.09.2006 Licensimi: Vendimin e Këshillit të Ministrave Nr. 636, datë 20.09.2006 Në fillim u hapën vetëm dy fakultete: Fakulteti Juridik dhe Fakulteti i Shkencave Sociale. 27.2.2008 Hapja e Fakultetit Ekonomik: VKM Nr. 255 21.1.2009 Licensimi i programeve të ciklit të dytë: VKM 74 22.7.2009 Licensimi i programeve të ciklit të tretë, Master i Nivelit të Dytë: VKM Nr. 796 24.07.2009 Akreditimi i parë i UET si institucion, dhe i programeve Bachelor Urdhrin e Ministrit të Arsimit dhe Shkencës Nr. 246 Vera e vitit 2009 Diplomimet e para në programet Bachelor Vera e vitit 2010 Diplomimet e para në programet Master 14.02.2011 Akreditimi i programeve të ciklit të dytë dhe të tretë (MASTER) Urdhri Nr. 68 28.09.2011 Ndryshimi i emërtimit nga Shkollë e Lartë Universitare Jopublike në “Universitet”, VKM Nr. 657 07.10.2011 Licensimi i programeve të doktoratës në “Shkenca Ekonomike”, “Shkenca Sociale” dhe “Shkenca Juridike”: Urdhri Nr. 503 History Vision To be a leading university in the development of knowledge in the Albanian society; a centre of excellence in the academic formation of our students; of expertise in the social, political, legal and economic studies in the country, with a wider impact in region and beyond; as well as a centre of excellence in scientific research according to the areas of expertise within the university. Mission To provide students with quality education, informed by the results of scientific research; to serve the Albanian society through knowledge creation and dissemination, teaching processes, creativity and adoption of the best scientific, as well as through the development of interrelations with the labor market and international partnerships. Values Quality and Excellence; Leadership and Group Work; Freedom of intellectual exploration, Fairness and Integrity, Transparency and Responsibility, Lifelong learning. Main steps in UET 20.09.2006 Licensing: Decision of Council of Ministers (VKM) No. 636, dated 20.09.2006 In the beginning only two faculties opened: The Faculty of Law and the Faculty of Social Sciences 27.2.2008 Opening of the Faculty of Economics: VKM No. 255 21.1.2009 Licensing second cycle programs: VKM 74 22.7.2009 Licensing of third cycle programs, Second Level Master: VKM Nr. 796 24.07.2009 UET’s first accreditation as institution and accreditation of the Bachelor programs Decree of the Ministry of Education and Science No. 246 Vera e vitit 2009 First generation of graduates in the Bachelor program Vera e vitit 2010 First generation graduates in the Master’s program 14.02.2011 Accreditation of second and third cycle programs (MASTER), Decree No. 68 28.09.2011 Changing the name from Non-public higher university to “University”, VKM No.657 07.10.2011 Licensing of doctoral programs in “Economic sciences”, “Social sciences”, and “Law sciences”: Decree No. 503
https://wn.com/Nje_Dite_Ne_Uet
Europe Day - Student Economic Forum - Agricultural University of Tirana (Albania)

Europe Day - Student Economic Forum - Agricultural University of Tirana (Albania)

 • Order:
 • Duration: 2:09
 • Updated: 09 May 2017
 • views: 258
videos
https://wn.com/Europe_Day_Student_Economic_Forum_Agricultural_University_Of_Tirana_(Albania)
Aida Bani - Agricultural University of Tirana, Albania

Aida Bani - Agricultural University of Tirana, Albania

 • Order:
 • Duration: 1:01
 • Updated: 30 May 2012
 • views: 548
videos
https://wn.com/Aida_Bani_Agricultural_University_Of_Tirana,_Albania
european university of tirana ( universiteti europian )

european university of tirana ( universiteti europian )

 • Order:
 • Duration: 0:25
 • Updated: 01 Jul 2007
 • views: 2670
videos
europian university of tirana 2007 commercial.
https://wn.com/European_University_Of_Tirana_(_Universiteti_Europian_)
Book Surprise Economic University Tirana

Book Surprise Economic University Tirana

 • Order:
 • Duration: 1:48
 • Updated: 18 Jun 2015
 • views: 17
videos https://wn.com/Book_Surprise_Economic_University_Tirana
Albania. AEGEE Summer University Tirane 2016

Albania. AEGEE Summer University Tirane 2016

 • Order:
 • Duration: 6:23
 • Updated: 30 Sep 2016
 • views: 222
videos
https://wn.com/Albania._Aegee_Summer_University_Tirane_2016
BIKE LIVING IN TIRANA

BIKE LIVING IN TIRANA

 • Order:
 • Duration: 10:29
 • Updated: 08 Sep 2015
 • views: 551
videos
Screenwriter: Keti Gjipali (University of Tirana) Director: Emin Hajrić (University of Sarajevo) Documentary movie about bicycle riders and movement for bicycling in Tirana. Film was produced by StudAVP Tempus program and realized by students of Academy of Performing Arts in Sarajevo (US). University of Tirana (UT) and Faculty of Dramatic Arts in Belgrade (UA). It was filmed in Tirana and postproduced in Sarajevo and Belgrade. Film was screened on Tirana documentary film festival (Docu TIFF), Enviromental Film festival in Tirana and Sarajevo film festival (SFF) in 2015. http://www.studavp.net/en/open-call-2014/student-works/
https://wn.com/Bike_Living_In_Tirana
Tirana University.Marx,Engels,Lenin,Stalin,Hoxha

Tirana University.Marx,Engels,Lenin,Stalin,Hoxha

 • Order:
 • Duration: 1:01
 • Updated: 25 Feb 2016
 • views: 202
videos
https://wn.com/Tirana_University.Marx,Engels,Lenin,Stalin,Hoxha
MBSDr 1st edition | University of Tirana, Pacinno Project | Albania 2015

MBSDr 1st edition | University of Tirana, Pacinno Project | Albania 2015

 • Order:
 • Duration: 5:08
 • Updated: 24 Jul 2015
 • views: 169
videos
The program is open to any researcher / entrepreneur company, university, research institutions which are acceptable in the Adriatic IPA: For Albania are recognized cities of Fier, Durres, Lezhe, Shkoder, Tirana, and Vlora. To apply, candidates should submit their CV (in English) and a motivation letter, detailing the reasons for applying for the program MBSDr, run the country contact persons. Deadline for applications is 10th September 2015. Candidates will be notified in September 2015 on receipt. For more information, please read the article: http://bit.ly/1HXmUeN
https://wn.com/Mbsdr_1St_Edition_|_University_Of_Tirana,_Pacinno_Project_|_Albania_2015
A1 Report - Tiranë, "University of New York" diplomohen studentët e rinj

A1 Report - Tiranë, "University of New York" diplomohen studentët e rinj

 • Order:
 • Duration: 1:47
 • Updated: 12 Jul 2014
 • views: 499
videos
TIRANE- Një brez tjetër studentësh ka nxjerrë këtë vit "University of New York" Tirana. Ashtu sikurse edhe gjatë viteve të tjera, studentët kanë "hedhur kapelet" e tyre të studimit për tiu drejtuar tashmë tregut të punës por edhe studimeve më të larta si ato të masterit apo të doktoraturës. Në një ceremoni të zhvilluar gjatë ditës së djeshme, i ftuar si folësi qendror i ceremonisë për të përshëndetur studentët dhe stafin ishte Ambasadori i SHBA, Shkëlqesia e Tij, z. Aleksandër Arvizu. Të sapodiplomuarit e Universitetit të Nju Jorkut festuan së bashku me profesorët e tyre përmbylljen me sukses të disa viteve pune serioze, angazhuese, por mbi të gjitha të vlefshme. Vlera e diplomave të tyre, të marra në universitetin më të njohur në Shqipëri, përforcohet edhe nga bashkëpunimi me partnerë të njohur akademikë ndërkombëtarë: Empire State College, State University of Neë York (SHBA), University of Greenëich (Mbretëria e Bashkuar), Institut Universitaire Kurt Bösch -- IUKB (Zvicër), Herzing University (Shtetet e Bashkuara). Universiteti i Nju Jorkut në Tiranë ka nxjerrë breza të tërë të rinjsh të aftë për t'u përballur me sukses me kërkesat e kompanive më të fuqishme në tregun e punës. Një pjesë e tyre kanë vazhduar studimet në nivelet e Masterit dhe Doktoraturës në disa nga universitetet më të mira perëndimore.
https://wn.com/A1_Report_Tiranë,_University_Of_New_York_Diplomohen_Studentët_E_Rinj
University of New York TIrana - Educating Tomorrow's Leaders!

University of New York TIrana - Educating Tomorrow's Leaders!

 • Order:
 • Duration: 0:31
 • Updated: 10 Jun 2016
 • views: 1231
videos
https://wn.com/University_Of_New_York_Tirana_Educating_Tomorrow's_Leaders
Zone e lire - University of New York, Tirana (13 shtator 2013)

Zone e lire - University of New York, Tirana (13 shtator 2013)

 • Order:
 • Duration: 35:06
 • Updated: 15 Sep 2013
 • views: 2377
videos
Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Arian Cani, cdo te premte 21:00 ne RTVKLAN & KLANHD
https://wn.com/Zone_E_Lire_University_Of_New_York,_Tirana_(13_Shtator_2013)
Tirana Business University - Spot 2012

Tirana Business University - Spot 2012

 • Order:
 • Duration: 0:31
 • Updated: 09 Oct 2014
 • views: 154
videos
PËR NJË EDUKIM NDRYSHE, PËR NJË EDUKIM CILËSOR DHE ELITAR! PROGRAME STUDIMI Bachelor: Fakulteti Administrim Biznesi, me profili “Menaxhim” Fakulteti Administrim Biznesi, me profil “Marketing” Fakulteti Administrim Biznesi, me profil “Kontabilitet & Financë Fakulteti E Drejtë Biznesi (Business Law) Master: Master Profesional në Administrim Biznesi Master Profesional në Administrim Biznesi me profil Kontabilitet & Financë Master Profesional në Administrim Biznesi, me profil e Drejtë Biznesi (Business Law) Master Profesional në Administrim Publik Master Profesional në Drejtë Biznesi (Business Law) Master i Shkencave në Administrim Biznesi Kontakt | Tel: 04 22 60 443 E-mail: info@tbu.al Website: www.tbu.al LinkedIn: TIRANA BUSINESS UNIVERSITY Facebook: TBU - Tirana Business University
https://wn.com/Tirana_Business_University_Spot_2012
University of New York Tirana - Educating Tomorrow's Leaders!

University of New York Tirana - Educating Tomorrow's Leaders!

 • Order:
 • Duration: 1:04
 • Updated: 10 Jun 2016
 • views: 1084
videos
https://wn.com/University_Of_New_York_Tirana_Educating_Tomorrow's_Leaders
Tirana Business University dhe CREDINS Bank

Tirana Business University dhe CREDINS Bank

 • Order:
 • Duration: 2:51
 • Updated: 27 Jul 2016
 • views: 367
videos
https://wn.com/Tirana_Business_University_Dhe_Credins_Bank
Spoti, "10 Vjet UET"

Spoti, "10 Vjet UET"

 • Order:
 • Duration: 0:41
 • Updated: 06 Oct 2015
 • views: 719
videos
UET, Universiteti Europian i Tiranës, Europian, European University of Tirana.
https://wn.com/Spoti,_10_Vjet_Uet
university of tirana

university of tirana

 • Order:
 • Duration: 0:45
 • Updated: 05 Nov 2016
 • views: 57
videos
https://wn.com/University_Of_Tirana
Universal Hospital Tirana

Universal Hospital Tirana

 • Order:
 • Duration: 8:23
 • Updated: 31 Oct 2013
 • views: 2117
videos
https://wn.com/Universal_Hospital_Tirana
TRACASA and Polytechnic University of Tirana

TRACASA and Polytechnic University of Tirana

 • Order:
 • Duration: 1:17
 • Updated: 22 Mar 2013
 • views: 74
videos
https://wn.com/Tracasa_And_Polytechnic_University_Of_Tirana
Join EU SEE - University of Tirana

Join EU SEE - University of Tirana

 • Order:
 • Duration: 0:10
 • Updated: 24 Apr 2015
 • views: 32
videos
https://wn.com/Join_Eu_See_University_Of_Tirana
SPORTS UNIVERSITY OF TIRANA - www.albania-adventure.com - ALBANIA ADVENTURE

SPORTS UNIVERSITY OF TIRANA - www.albania-adventure.com - ALBANIA ADVENTURE

 • Order:
 • Duration: 17:56
 • Updated: 24 Aug 2015
 • views: 1354
videos
https://wn.com/Sports_University_Of_Tirana_Www.Albania_Adventure.Com_Albania_Adventure